Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن روشن پیشکسوت باشگاه استقلال در مصاحبه ای در مورد حواشی جدید به وجود آمده باشگاه استقلال و سایر مسائل این تیم صحبت کرده است.

خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام :

حسن روشن اسطوره پیشکسوت استقلال در گفت‌وگوی جدیدی، صحبت‌های را انجام داده که به نظر می‌رسد عقاید وی برخلاف برخی از پیشکسوتان باشگاه استقلال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*به سعادتمند گفتم چرا رفتی و چرا برگشتی

حسن روشن در بخش ابتدایی صحبت‌های خود با اشاره به حضور سعادتمند در باشگاه استقلال به عنوان مدیرعامل جدید اظهار داشت:

پیش از عید بود که سعادتمند بود که با من تماس گرفت و اعلام کرد می‌خواهد مدیرعامل استقلال شود. من هم به او گفتم که متوجه نشدم چرا از استقلال رفتی و حالا چرا برگشته‌ای اما مواظب خودت باش. یک ساعت بعد از این موضوع هم شنیدم برادر او به رحمت خدا رفته است!

*سعادتمند باید از کارمندانش کار بخواهد و یقه بگیرد

وی افزود:

یک بار هم به همراه فردی به نام سیروس جعفری قرار بود با سعادتمند دور هم باشیم و ناهار صرف کنیم. به همین دلیل به دفتر وزارت ورزش رفتیم و به او گفتم شایعه شده تو پرسپولیسی هستی اما اگر استقلالی هستی یادت باشد کار کردن در این باشگاه مثل آب خوردن است به شرط آنکه هر کسی که استخدام می‌کنی پولش را بدهی و به جایش از او کار بخواهی. اگر این کار را انجام دادی می‌توانی یقه‌اش را بگیری که چرا در کارش کوتاهی کرده است مطمئن باش ما هم از تو با این رویه حمایت می‌کنیم وگرنه اگر قرار باشد مرتب به دنبال صدور احکام باشی هیچ کاری را پیش نمی‌بری.

* قراب می‌گفت افتخاری بهترین مدیر استقلال است

حسن روشن یادآور شد:‌

زمانی بهروز منتقمی رئیس تربیت بدنی مازندران بود و سعادتمند هم در آنجا سمت داشت. یک روز با آنها تماس گرفتم و گفتم زمین ورزشگاه نوشهر خراب است و لطفا اگر می‌شود به آن رسیدگی کنید. دستشان درد نکند که زحمت کشیدند و آمدند و دستی به سر و روی زمین کشیدند. من سعادتمند را از آن سال می‌شناسم اما به او توصیه کردم اگر با پدرت هم کار می‌کنی با او تعارف نداشته باشی. یادم می‌آید در جلسه‌ای که در حضور وزیر ورزش با فتحی و برخی پیشکسوتان داشتیم جواد قراب گفت افتخاری از همه مدیران بهتر است. که من هم جلوی وزیر به او گفتم هم تو و هم افتخاری این کاره نیستید.

*وضع کارگرجم از همه خراب‌تر است ولی به دیدار مدیران نمی‌رود

پیشکسوت تیم استقلال با اشاره به نشست‌هایی که احمد سعادتمند با پیشکسوتان این باشگاه می‌گذارد گفت:

هر مدیری که می‌آید پیشکسوتان بلافاصله سراغ او می‌روند. بدون تعارف بگویم وضعیت اکبر کارگرجم از همه این پیشکسوتان خراب‌تر است اما به خاطر چندرغاز این طرف و آن‌طرف نمی‌رود. من هم از این کارها بلد نیستم. اگر هم دیدید سر و کله‌ام دور و بر باشگاه پیدا نشده به این خاطر است که دعوتم نکردند و اگر هم می‌کردند نمی‌رفتم.

* به سلطانی‌فر گفتم زمان ما هیچکس مدیرعامل را نمی دید

حسن روشن تصریح کرد:

یک روز به وزیر ورزش گفتم زمانی که خسروانی مدیرعامل باشگاه استقلال بود هیچ کسی تا یک سال او را نمی‌دید. چون او ساختار درست کرده بود و معاونانش راست می‌گفتند و کمیته فنی‌اش به وی گزارش می‌دادند. اصلا بازیکن و مربی و پیشکسوت نمی‌توانستند مدیرعامل را پیدا کنند چون همه کارها روتین انجام می‌شد. ولی الان همه اولین نفر به دیدار مدیرعامل می‌روند. به نظرم این کارها خوب نیست.

*مدیری که مسئولیت قبول می‌کند باید به وعده‌اش عمل کند

وی با اشاره به مصاحبه برخی از بازیکنان استقلال پیرامون عدم دریافت مطالبات‌شان از این باشگاه که فرشید اسماعیلی هم یکی از آنهاست، گفت:

بازیکن جماعت همیشه به دنبال پولش است. فکر می‌کنم امید روانخواه، از ۱۱ سال پیش هنوز از استقلال طلبکار است. بازیکنان معمولا اینکارها را انجام می‌دهند. ولی آنها هم قرارداد بسته و حق دارند. وقتی مدیری مسئولیت قبول می‌کند باید تاوانش را پس بدهد و به وعده‌ای که می‌دهد، عمل کند.

*جای باشگاه بودم پول شفر را نمی‌دادم تا استقلال محروم شود

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال ادامه داد:

الان شنیده‌ام باشگاه باید پول شفر را بدهد و بدهی‌های زیادی دارد. من اگر جای مدیران باشگاه بودم پول شفر را نمی‌دادم تا محروم شود. اگر یک بار این اتفاق بیفتد و مدیران مقصر مشخص و معرفی و مجازات شوند، دیگر کسی بدهی بر جای نمی‌گذارد. چند سال است که این دو تیم پرطرفدار دچار چنین مشکلاتی هستند؟ ‌آیا هوادار استقلال هر سال باید استرس داشته باشد که تیمش محروم می‌شود؟ آن کسی که قرارداد شفر را بسته و پول او را نداده حالا باید مجازات شود.

* دریافت کمک از یک خارجی نشین از پایه اشتباه است

وی در پاسخ به این سوال که آیا درست است باشگاهی مثل استقلال از فردی خارج نشین برای پرداخت مطالبات بازیکنان خارجی خود درخواست کمک کند یا خیر گفت:

اولا که باید دید  این فرد که می‌خواهد کمک کند کیست و چه نیتی دارد. دوم اینکه این کار کلا اشتباه است. من به سعادتمند قبلا گفته بودم استقلال آنقدر بزرگ است که خودش می‌تواند خرج خودش را در بیاورد به شرطی که سالم کار شود.

*نوری کیست و کجا بوده که دور و اطراف استقلال پیدایش شده است؟

روشن در خصوص انتقاداتی که برخی از پیشکسوتان استقلال مثل فنونی‌زاده و نوری به فرشید اسماعیلی بابت مصاحبه‌ای که برای دریافت مطالبات بازیکنان انجام داده صورت داده‌اند، عنوان کرد:

مگر پیشکسوتان با باشگاه قرارداد بسته‌اند؟ بازیکن با باشگاه قرارداد بسته و باید طلبش را داد. در این چند وقت اخیر چند مدیرعامل تغییر کرده‌اند و مطالبات بازیکنان عقب افتاده است. البته خودتان می‌دانید من هیچ وقت از بازیکنان حمایت نمی‌کنم اما نباید کاملا یک طرفه رفت و حقیقت را باید گفت. بازیکن روی پولی که قرار بود از باشگاه بگیرد حساب کرده است. اگر من جای بازیکن استقلال یا همین فرشید اسماعیلی جوان که شما گفتید بودم قراردادم را منتشر می‌کردم تا مردم ببینند. یا مثلا مصاحبه می‌کردم که تماشاگران بدانند چند وقت است مطالباتم به تاخیر افتاده است. وقتی مدیری قراردادی را قبول می‌کند باید به آن پایبند باشد. اینکه سعادتمند با این بازیکنان قرارداد نبسته کاملا درست است اما الان او مدیرعامل باشگاه استقلال شده است. مهدی فنونی‌زاده تا یک چیزی می‌شود انتقاد می‌کند چون فوری او را به باشگاه دعوت می‌کنند. محمد نوری هم همینطور. اصلا این محمد نوری کجا بوده و چه کسی است که این همه در مورد استقلال حرف می‌زند؟ مدتی است که او دور و بر استقلال پیدایش شده و دلیل این را نمی‌دانم اما این نشان می‌دهد وقتی جایی صاحب نداشته باشد همین می‌شود.

* پیشکسوتان علیه بازیکن یک طرفه موضع نگیرند

حسن روشن خاطرنشان کرد:

بازیکن حق دارد و باشگاه هم کمیته انضباطی دارد. اما اینکه پیشکسوتان علیه بازیکنان موضع بگیرند کاری یکطرفه است. یادم می‌آید زمانی فردی به نام بزرگی اعلام کرد چون تو مصاحبه کرده‌ای باشگاه شکایت کرده است. من هم گفتم حرف حق را زدم نه حرف ناحق. به هر جایی هم که دوست داشتید شکایت کنید. شما تصور کنید باشگاه بخواهد از بازیکنانش استفاده کند اما مطالبات آنها را ندهد. معلوم است که سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. من از بازیکن جماعت هیچ وقت حمایت نکردم ولی یک جایی باید قبول کرد که بازیکن هم قرارداد دارد و روی پولش حساب کرده است.

*جباری بزرگ است و باید توی دهن برخی‌ بزند!

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال با اشاره به فردی به نام علی جباری در این باشگاه گفت:

علی جباری بزرگ باشگاه استقلال است و اگر از من سؤال می‌کنید باید توی دهن برخی از افراد بزند که حرف‌های بی‌ربط می‌زنند. من با علی جباری بزرگ شدم و برایم زحمات زیادی کشیده است. جباری اسطوره استقلال بوده و پسر و دخترش را از دست داده و شاید باور نکنید چند سال است که مریض است اما عشق او به این باشگاه کم نشده است.یادم است یک زمان در بیمارستان ارتش بستری بود و من به عیادت او رفتم و سعی کردم به آن بیمارستانی‌ها بفهمانم که جباری چه کسی است. در آخر هم یک اتاق مخصوص وی‌آی‌پی در نظر گرفتند اما بعد از اینکه جباری از بیمارستان مرخص شد از من تشکر کرد که رنگم سرخ شد و به او گفتم تو بزرگ من هستی و هر حرفی بزنی قبول می‌کنم. حالا هم به علی جباری می‌گویم این پیشکسوتان را دور هم جمع کند و به آنها بگوید حرف حق بزنند. وقتی صحبت‌ها داخل یک کمیته برود هر کسی احساس صحبت نمی‌کند و خودش را جای بقیه می‌گذارد.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: استقلال احمد سعادتمند فرشید اسماعیلی مهدی فنونی زاده محمد نوری احمد سعادتمند استقلال حسن روشن شفر فرشید اسماعیلی محمد نوری مهدی فنونی زاده باشگاه استقلال او گفتم علی جباری حسن روشن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۹۵۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پدر جغرافیای ایران کیست؟

محمدحسن گنجی یکی از اساتید دانشکده ادبیات و علوم انسانی، بنیان‌گذار دانش جغرافیای نوین و هواشناسی ایران بود.

به گزارش اقتصاد۲۴، وی به‌عنوان رییس هواشناسی ایران، رییس هواشناسی منطقه آسیا و عضو کمیته اجرایی سازمان هواشناسی جهان شناخته می‌شد. او در رشته تاریخ و جغرافیا دارالمعلمین عالی به تحصیل پرداخت و به همراه دانشجویان دانش‌سرای عالی برای ادامه تحصیل به فرانسه رفت، اما، چون در دبستان زبان انگلیسی آموخته بود بعد از چند ماه به انگلستان اعزام شد.

پروفسور گنجی علت علاقه خود به جغرافیا و به خصوص هواشناسی را پدیده خشکسالی و سیلی می‌داند که در روزگار کودکی و نوجوانی در زادگاهش اتفاق افتاد و به روستاییان آسیب غیرقابل جبرانی وارد کرد. استاد گنجی پس از بازگشت به ایران به‌عنوان استاد در دانشکده ادبیات و دانش‌سرای عالی به تدریس جغرافیا مشغول شد. اندکی بعد به آمریکا رفت و درجه دکتری در رشته جغرافیا را کسب کرد.

دوران کودکی و نوجوانی محمدحسن گنجی

محمدحسن گنجی در ۲۱ خرداد سال ۱۲۹۱ خورشیدی در بیرجند (قهستان) به دنیا آمد. سرزمین قهستان شبیه یک جزیره‌ای در دریای شن بود و مردم برای وارد شدن به آن از هر طرف باید از فرسنگ‌ها کویر بی‌آب و علف گذر می‌کردند. اهالی آن منطقه و به خصوص اهالی بیرجند از ایرانیان قدیمی با رگه‌هایی از دیگر اقوام بودند که بیش‌تر از راه کشاورزی همراه با دامداری امرار معاش می‌کردند. خانواده دکتر گنجی نیز از این مردمان جدا نبودند. وی دارای سه برادر و دو خواهر بود که چهار نفر از آن‌ها در همان شهرستان بیرجند تدریس می‌کردند و پدرش هم مدت‌ها نایب‌الحکومه شهر قائن بود و هم‌زمان به شغل کشاورزی و دامپروری نیز مشغول بود.

محمدحسن گنجی در سن شش سالگی وارد مدرسه شوکتیه در بیرجند می‌شود. در مدرسه شوکتیه رسم بر این بود که به شاگرد نخست، شاگرد دوم و شاگرد سوم به ترتیب مدال طلا، مدال نقره و یک کتاب نفیس هدیه می‌دادند و دکتر گنجی در طی شش سال تحصیل خود، چهار مدال طلا و دو نقره به دست آورد و در جشن پایان دوره که آن مدال‌ها را به سینه زده بود چنان احساس سربلندی می‌کرد که به گفته خودش «گویی قلعه خیبر را فتح کرده بود.»

پس از پایان تحصیلات مقدماتی، به دارالمعلمین عالی تهران وارد شد و توانست در رشته تاریخ و جغرافیا مدرک کارشناسی را اخذ کند و بعد از آن به‌عنوان دانشجوی برگزیده به اروپا اعزام شد و در دانشگاه ویکتوریا، منچستر انگلستان ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۱۷، کارشناسی ارشد خود را در رشته جغرافیا کسب کرد. در سال ۱۳۳۱، محمدحسن گنجی بار دیگر با استفاده از بورسیه تحصیلی به کشور آمریکا اعزام شد و دکتری خود را در رشته جغرافیا، از دانشگاه کلارک دریافت کرد و پس از بازگشت، در دانشگاه تهران مشغول به تدریس شد و در سال ۱۳۵۸ بازنشسته شد، اما او هرگز دست از کار نکشید و از سال ۱۳۶۴ با مرکز دائرةالمعارف بزرگ اسلامی همکاری خود را شروع کرد و از سال ۱۳۷۰ به‌عنوان مشاور رییس دانشکده علوم زمینی با دانشگاه شهید بهشتی همکاری داشت. دکتر گنجی در زمان جنگ تحمیلی هم در ستاد بسیج مسئولیت بررسی و ارزیابی نقشه جبهه‌های جنگ را بر عهده داشت. علاوه بر این از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۲ مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎ بود.

همسر و فرزندان محمدحسن گنجی

دکتر گنجی در ۲۴ دی ۱۳۲۰ با خانم لطیفه جوادزاده، از ایرانیان مقیم ارمنستان، ازدواج کرد. آن‌ها فرزندی نداشتند و تا پایان عمر در کنار یکدیگر ماندند. دکتر گنجی در دوران پیری هنگامی که همسرش بیمار بود با وجود کهولت سن خود، از همسرش پرستاری می‌کرد.

استادان و مربیان‎ ‎محمدحسن گنجی

مربیان و استادان‎ ‎دکتر گنجی در طی دوران تحصیل او عبارت بودند از: میرزا احمد نراقی، شیخ ‏احمد سلیمانی‎ ‎نراقی، کلنل علینقی وزیری، مفیدالملک، سیدرضی حسین (ناظم هندی)، عباس اقبال‏‎ ‎آشتیانی، ‏ماژور مسعودخان کیهان، بدیع‌الزمان فروزانفر، سیدمحمدکاظم عصار، دکتر‎ صادق رضازاده شفق، ‏عبدالحسین شیبانی وحیدالملک، دکتر عیسا صدیق، دکتر اسدالله‎ ‎بیژن و‎...

مشاغل و سمت‌های پروفسور محمدحسن گنجی

• استاد دانشگاه تهران

• ریاست اداره کل هواشناسی‎ ‎ایران

• نماینده ثابت دولت ‏ایران در سازمان‎ ‎هواشناسی جهانی

• معاونت پارلمانی وزارت راه

• ریاست‏‎ ‎دانشکده ادبیات و علوم انسانی

• ریاست موسسه آموزش عالی امیر شوکت الملک علم بیرجند

• مشاور رییس سازمان جغرافیایی نیرو‌های مسلح‎

• عضویت در بخش جغرافیایی سازمان مطالعه و ‏تدوین کتب دانشگاهی (سمت)

• عضویت در کمیته رهبری اطلس اقلیمی ‏ایران ‎در سازمان هواشناسی

• ‏عضو مادام العمر انجمن جغرافیائی انگلستان

• عضو سابق انجمن سلطنتی مردم‎ ‎شناسی انگلستان و ایرلند

• عضو شورای عالی آمار

• عضو هیات تحریریه دائره المعارف‎ ‎بریتانیا

• عضو افتخاری انجمن ‏آمریکایی پیشرفت علوم

• عضو شورای عالی مردم شناسی‎

• عضو انجمن جغرافیائی کشور‌های آسیا و ‏آفریقا

• عضو کمیته ملی آبشناسی (یونسکو‎)

• عضو هیات ممیزه دانشگاه تهران

• عضو کمیسیون ‏بورس‌های دانشگاهی

• عضو کمیسیون‎ ‎همکاری فرهنگی ایران و فرانسه (دانشگاهی)

• عضو کمیته ‏جغرافیائی فرهنگستان ایران‎

• عضو شورای عالی جغرافیایی وابسته به سازمان جغرافیایی کشور

• عضو کمیته‎ ‎برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش

• عضو هیات امنای مدرسه عالی بازرگانی رشت

• ‎عضو هیات امنای مدرسه عالی علوم اراک

• عضو هیات امنای مدرسه عالی فنی تهران

• ‎عضو ‏اتحادیه انحمن‌های علمی

• رییس اولین کنگره جغرافیدانان ایران

• عضو‎ ‎شورای دانشگاه ‏تهران

• اولین رییس انجمن جغرافیدانان ایران

خانه جغرافیا در تهران

در تاریخ سوم آذر ۱۳۹۰ با حضور پروفسور محمد حسن گنجی، منزل مسکونی او به تملک شهرداری تهران درآمد و به‌عنوان خانه جغرافیا نامگذاری شد. در حال حاضر این خانه به‌عنوان یکی از مراکز و خانه‌های علم و زندگی شهر تهران محسوب می‌شود.

درگذشت پروفسور محمدحسن گنجی

پروفسور محمدحسن گنجی در ۲۸ تیرماه ۱۳۹۱ در منزل شخصی خود بر اثر زمین خوردن دچار شکستگی جمجمه و خونریزی مغزی شد. پس از آن به بیمارستان پیامبران تهران منتقل و تحت عمل جراحی قرار گرفت و در نهایت در سن ۱۰۰ سالگی درگذشت. پیکر ایشان پس از تشییع از مقابل دانشگاه تهران جهت خاکسپاری به شهر بیرجند منتقل شد و در تاریخ ۲ مرداد ماه ۱۳۹۱ در محل بوستان دکتر محمدحسن گنجی در خیابان توحید، در خاک زادگاهش آرام گرفت.

دیگر خبرها

  • چشم پل وحید به لوسترهای نوری روشن شد
  • بدشانس‌ترین استقلالی، رکورددار مصدومیت‌های تلخ
  • کتف دررفته، حاصل شادی گل دوم استقلال!
  • شادی پس از گل دوم استقلال تلفات داشت!
  • جمعه بازار ؛ محمد نوری
  • پدر جغرافیای ایران کیست؟
  • محمد ربیعی: استقلال دو گل فوق‌العاده زد/ حق ذوب‌آهن شکست نبود
  • بازنده های سربلند، محمد ربیعی و مردانش
  • استقلال یک - پرسپولیس یک در سن سیروس!
  • هفته بیست و ششم لیگ برتر| شوک یک نیمه‌ای ذوب‌آهن به استقلال در آزادی